feltet.dk

Feltet.dk - Alt om cykling
  1. På grund af Covid-19 har det britiske cykleforbund igen udvidet løbssuspenderingen, denne gang indtil den første september.
  2. Marie-Louise Hartz Krogager og Michael Mortensen sejrede i henholdsvis E- og D-klassen ved tirsdagens 4. afdeling af Uno-X Cup powered by DCU og Feltet.dk. Begge fører også klassernes samlede...
  3. Team INEOS står overfor et luksusproblem med tre mulige kaptajner til dette års Tour de France. Hvem der bliver den endelige kaptajn, vil det britiske storhold først bekræfte kort inden løbet.
  4. Cykelsportens transfervindue er ikke langt væk, og det er med flere prominente ryttere uden en kontrakt efter 2020. Feltet.dk giver dig her et overblik over nogle af de mest profilerede ryttere uden...
  5. Der arbejdes aktivt på en løsning til de colombianske ryttere, som er fanget i deres hjemland. En sportsdirektør fra landet bekræfter, at der er lys for enden af tunnellen.
  6. "Læs løbet - Taktik for cykelryttere" er en ny bog udgivet af Henrik Zachariassen. Den kan nu købes på Feltet.dks webshop.
  7. Johan Bruyneel mener ikke, at der er nogen forskel på ham og Bjarne Riis’ handlinger i cykelsporten, men han undrer sig noget over de forskellige behandlinger.
  8. Chris Froome fokuserer på Touren, som han gerne vil vinde igen. Han er dog klar over, at han ikke er den eneste på holdet med den ambition, og han ved ikke, hvordan det kommer til at fungere.
  9. Lance Armstrong har langet ud efter flere tidligere rivaler og holdkammerater i hans nye dokumentar på ESPN, men fra Ivan Basso kommer der ingen modsvar.
  10. Det var oprindeligt meningen, at Dylan Groenewegen skulle køre Giro d’Italia og Vuelta a España. På den opdaterede kalender overlapper de to løb, og det ligner nu, at supersprinteren skal fokusere...