feltet.dk

Feltet.dk - Alt om cykling
  1. Efter en skidt dansk U23-sæson i 2021, var Anders Lunds forventninger ikke høje forud for den nye sæson. Dermed blev han positivt overrasket af den stærke sæson, som dog bliver får kastet en...
  2. Da Touren nok engang kiksede for Primoz Roglic i år, var rygterne begyndt at svirre om, at sloveneren var færdig med at jagte sejren i verdens største cykelløb. Nu afviser han selv, at det...
  3. Der skulle kun gå tre løb, før verdensmesteren Tom Pidcock sejrede i den nye crosssæson. Sejren blev dog hjulpet på vej af modstandernes taktiske spil.
  4. Superstjernen Mathieu van der Poel har en bror, der også kører professionel cykling på topplan. Det er dog ikke tilfældet ret længe endnu.
  5. Mens året lakker mod enden kan karrieren være ved at gøre det samme for en af Cofidis’ ryttere, som tidligere har vundet en etape i Vuelta a Espana.
  6. Jumbo-Vismas hollandske multiatlet var ude for et forfærdeligt styrt i foråret, og det var først i efterårets CRO Race at profilen var tilbage i løb efter et langt genoptræningsforløb.
  7. Bronzevinderen fra verdensmesterskaberne i Fayetteville var tilbage på crosscyklen og åbnede kontoen med en sejr i sit hjemland.
  8. Tom Pidcock gjorde regnbuetrøjen ære, da verdensmesteren tog sin første sejr siden triumfen i Fayetteville.
  9. Fremtiden er på plads for et af Danmarks udviklingshold, IBT-BH Carl Ras.
  10. Marianne Vos tog sin første sejr i regnbuetrøjen i år, da hun spurtede sig til triumf i Kotrijk.