feltet.dk

Feltet.dk - Alt om cykling
  1. Feltet.dk Awards fortsætter, og nu skal læserne tage stilling til de profiler, som har udgjort den store internationale scene. Hele fem afstemninger er på spil denne gang.
  2. Efter en flot sæson hos Israel Start-Up Nation, hvor det blandt andet blev til en samlet fjerdeplads i Vuelta a España, er Dan Martin nu sikker på, at han stadig kan køre med hos de bedste i de...
  3. Efter bare en enkelt sæson i spidsen for Bahrain McLaren forlader Rod Ellingworth holdet. Det fortæller han i en officiel pressemeddelelse.
  4. Den tidligere franske stjernerytter Bernard Hinault, tror ikke på, at nogle franske ryttere på nuværende tidspunkt har hvad der skal til for at vinde Tour de France. Han mener at niveauet er for...
  5. Stein-Erik Eriksen tager sin tredje sæson hos ColoQuick - en sæson, som nordmanden håber vil byde på et norsk mesterskab i kampen mod uret.
  6. Det pibler frem med talenter på den danske cykelscene. Sejre i både Grand Tours, forårsklassikere, OL, VM og EM vidner om den enorme kvalitet, de danske ryttere besidder. Har du eller en du kender...
  7. Feltet.dk er tilbage med endnu en Q&A. Denne gang er det med Deceuninck-Quick Step-rytteren Mikkel Honoré, der har haft lidt af en gennembrudssæson med flotte præstationer i Giro d'Italia.
  8. Den tidligere verdensmester og nuværende luksushjælper har ifølge mediet Ciclismo Internacional forlænget sin kontrakt med INEOS Grenadiers til og med 2023.
  9. Den 23-årige INEOS Grenadiers-rytter Iván Ramiro Sosa fortæller i et interview med Ciclismo Internacional, at han har haft en svær sæson og at overtræning måske er årsagen.
  10. Michael Berling frygter ikke for de U19-ryttere, som træder op på seniorniveau i 2021. De manglende løbskilometer i årets sæson vil ikke være noget problem for de unge ryttere i overgangen fra...